• Imprimeix

Premsa

Premsa

Si ets un mitjà de comunicació, pots conèixer més sobre el CIRE en aquesta secció o a través de l'Oficina de Comunicació del Departament de Justícia.

Contacte amb els mitjans 
Pau Claris, 81 

T. 93 316 43 40 
F. 93 316 43 51 
E. Contactar per correu electrònic 

dossier

Arxiu de notícies

Consulta l'actualitat del CIRE en els àmbits de la formació, l'ocupació i la inserció a la secció notícies de premsa

Arxiu de notícies

InfoCIRE

Butlletí informatiu de publicació mensual que recull les activitats més destacades. En concret, dóna a conèixer les actuacions relatives als cursos que es duen a terme en col·laboració amb entitats de prestigi, les novetats dels tallers productius i serveis interiors o els programes d’ocupació destinats a interns en règim semiobert (neteja forestal, trasllats, reformes). A més, també informa sobre els itineraris d’inserció que promou la borsa de treball del CIRE.

Subscripció

InfoCIRE

Informació relacionada

Xarxes socials Made in CIRE

La pàgina de facebook del Made in CIRE https://www.facebook.com/madeincire ofereix informació sobre les novetats dels productes, la presència a fires, les tendències que vindran així com referències als diferents serveis de l'empresa del Departament de Justícia. 

El Made in CIRE també disposa d'un compte a Instagram https://www.instagram.com/madeincire/ per donar a conèixer els seus productes.

La presència a xarxes socials vol mostrar de manera dinàmica i propera les creacions de la marca www.madeincire.cat, alhora que es dóna a conèixer i es posa en valor la feina desenvolupada pel CIRE per reinserir persones privades de llibertat.

 

 

Facebook Made in CIRE

Estudis i memòries

Estudis

-El trabajo en las prisiones europeas [PDF, 25 MB]. Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (amb la col·laboració de diverses entitats), gener de 2008. 

No venal

Recopilació de material normatiu i pràctic que pren com a referència les diferents experiències nacionals en matèria penitenciària, amb l’objectiu de millorar la gestió i organització del treball productiu a les presons.

-La inserció posada en pràctica [PDF, 3,6 MB]. Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia. Centre d'Inicitatives per a la Reinserció. Novembre de 2011 Editat amb la col·laboració de la Unitat Administradora del Fons Social Europeu i del Ministeri de Treball i Immigració.

No venal


Aquest llibre recull experiències destacades per a la reinserció sociolaboral de persones recluses i exrecluses dels participants de la Xarxa Temàtica Nacional del Fons Social Europeu.

-El model de rehabilitació a les presons catalanes [PDF, 3,8 MB]. Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, juliol de 2011.


No venal
Llibre que recull de manera exhaustiva les estratègies i programes diversos que configuren el model penitenciari català, basat des de 1984 en la modernització d'aquest servei públic indispensable per adequar-lo a allò que preveu l'ordenament jurídic, tant nacional com internacional, amb una aposta decidida perquè la pena de presó tingui caràcter rehabilitador.


Memòries

A partir del 2011, la memòria del CIRE es troba integrada dins la memòria del Departament de Justícia.

Informació relacionada

Data d'actualització:  03.01.2017