InfoCIRE
Departament de Justícia
Maig 2017 #62
L’InfoCire s’acomiada

Amb aquest número 62 el butlletí InfoCire s'acomiada i deixarà de publicar-se. A partir d'ara, continuarem oferint-vos els seus continguts en la nova revista del Departament de Justícia que veurà la llum properament.

Aquesta nova revista té l'objectiu que tots els àmbits de competència del Departament tinguin un espai comú on explicar, de forma àgil i en primera persona, les actuacions i les tasques que estan duent a terme els diferents equips de treball.

Per això us tindrem al cas de la sortida del primer número, perquè ens agradarà poder retrobar-nos-hi tots de nou. Fins aviat!

Una delegació internacional s’interessa per la missió del CIRE

Un equip de professionals procedents de Turquia visita Catalunya per conèixer el model de formació, ocupació i inserció de l’empresa de Justícia.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El productes Made in CIRE a Turisme de Barcelona

Novament els productes Made in CIRE es poden adquirir a les botigues oficials d’informació turística de la plaça de Sant Jaume, al Mirador de Colom i a la plaça de Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El CIRE comença a gestionar la transició dels certificats en ISO 9001:2008 dels seus tallers de producció, cap a la nova norma ISO 9001:2015 a partir de juliol de 2017

Els tallers de manipulats i muntatge dels centres penitenciaris Quatre Camins, Brians 2, Lledoners i Puig de les Basses s’adaptaran a la nova norma ISO 9001:2015 i, amb l’objectiu de garantir el canvi amb èxit, es treballen en equip els nous requisits que exigeix la norma.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Contacte | Alta | Baixa

ISSN: 2014-5330 | Dipòsit legal: 14105-2012

Imatge del Departament