InfoCIRE
Departament de Justícia
Febrer 2017 #60
El CIRE, l’alternativa responsable

“El futur depèn de mi i de ningú més. Al CIRE m’estic construint el meu futur. Això és, en definitiva, iniciativa per a la reinserció.”

Yassine, usuari del CIRE

Una iniciativa de Justícia i l'Obra Social "la Caixa" reincorpora prop de 400 reclusos al mercat laboral

El conseller de Justícia, Carles Mundó, i el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, han signat un conveni perquè aquest projecte tingui continuïtat durant el 2017.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El CIRE instal·la hivernacles i umbracles als centres educatius perquè els menors puguin obtenir certificats de professionalitat

Tots els joves majors de 16 anys dels centres educatius de L’Alzina, Can Llupià i El Segre podran formar-se en l’ofici de jardineria i obtenir el títol oficial d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El CIRE enceta un sistema de càpsules formatives a través de proveïdors del servei d’alimentació

Aquest format de formació sobre temes culinaris i de seguretat alimentària complementa el pla de formació que s'ofereix tant als professionals del CIRE com als interns, a través del model FOI (formació, ocupació, inserció).

Llegiu-ne més
shadow bottom
S’homologa l’espai de fleca del Centre Penitenciari Puig de les Basses per impartir mòduls formatius que condueixin a l’obtenció del certificat de professionalitat de fleca i brioxeria

15 interns es podran beneficiar d'aquesta formació que té una durada de 450 hores teoricopràctiques i de 80 hores de pràctiques professionals no laborals en el mateix centre.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Contacte | Alta | Baixa

ISSN: 2014-5330 | Dipòsit legal: 14105-2012

Imatge del Departament