Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona: al CIRE cobrim tot el territori català amb els nostres serveis de manera flexible i ens adaptem a les necessitats de cada situació, en col·laboració amb el teixit empresarial i el tercer sector social. Portem el CIRE allà on calgui, no tanquem portes a la reinserció.

Concebem el procés d'inserció d'una manera integral, conjugant formació, ocupació i inserció (FOI). Els interns adquireixen hàbits laborals i competències professionals, alhora que es capaciten en oficis altament requerits pel mercat de treball. Mitjançant una feina remunerada als tallers de producció, de serveis i els serveis exteriors, els interns aconsegueixen experiència per integrar-se al món laboral a través de la borsa de treball del CIRE, el pont entre el món penitenciari i l'empresarial.

Des del CIRE gestionem i coordinem el programa de formació en oficis per a oferir a les persones privades de llibertat una formació ajustada a les necessitats del mercat de treball.

D'una banda, al CIRE disposem de tallers de producció repartits dins les presons i centres educatius del territori català, on els interns es formen i treballen en activitats com ara manipulats i muntatges industrials, confecció, manipulats, fusteria, serralleria, impremta o fleca.

També, dins de les presons, al CIRE hi gestionem els denominats tallers de serveis, on els interns treballen com a botiguers (servei de botiga), bugaders (servei de bugaderia) o cuiners (servei d'alimentació).

A banda, amb els serveis exteriors els interns en semillibertat tenen l'oportunitat de desenvolupar una feina a l'exterior com a etapa de transició cap al món laboral en obres de manteniment, trasllats i condicionament d'espais naturals, entre d'altres.

Som la primera borsa de treball pública que fa de pont entre el món penitenciari i el món laboral.

Informació relacionada

Data d'actualització:  23.02.2016