InfoBiblioteca
Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Març 2017 #158

Intervención educativa en el TDAH

Tinc un alumne amb TDAH, què faig? Al nostre fill li han diagnosticat el trastorn de dèficit d’atenció amb hiperactivitat; i ara què? Com tracto la hiperactivitat a l’aula? Què hem de fer, a casa? Com estimulem l’atenció de l’infant amb TDAH? En aquest llibre trobarem més de 100 propostes per mirar de respondre aquests dubtes.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Cómo escribir y defender una tesis en ciencias sociales

Només un de cada quatre estudiants de doctorat esdevé doctor. Fer, presentar i defensar una tesi doctoral en ciències socials és, en general, una tasca llarga i complexa. Aquest llibre intenta proporcionar les claus que facilitaran als doctorands arribar a bon port.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Agresor sexual. Casos reales. Riesgo de reincidència

“Endinsem-nos en aquestes desviacions sexuals, busquem-ne l’origen, escoltem la crepitació mental de qui no sabem si se sent pervers, busquem l’ànima d’aquest ésser tan semblant a nosaltres i a les seves víctimes, i alhora tan diferent...” Javier Urra.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Manual de evaluación del riesgo de violencia

La metodologia per valorar el risc ‒un dels pilars de la prevenció de la violència‒ ha evolucionat força en les últimes dècades, i els professionals implicats necessiten manuals com aquest per formar-se i actualitzar-se sobre els mètodes disponibles, la manera d’aplicar-los i l'estat de la investigació.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Prevención y tratamiento penitenciario

Segona edició actualitzada i ampliada d’aquest llibre, que estudia el marc teleològic de les penes, el delinqüent des del punt de vista criminològic, la prevenció i la predicció de la delinqüència, el tractament penitenciari, els programes específics d’intervenció, etc.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Risoterapia

L’autor vincula els conceptes de la psicologia positiva amb les tècniques del ioga del riure i ens explica com desencadenar el bon humor a voluntat per posar a ratlla la negativitat i millorar així la nostra vida quotidiana.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Hijos maltratadores. Estrategias de afrontamiento

Com es construeix la figura del fill maltractador? Quins són els errors més comuns que es cometen en l’educació dels fills i que els porten a comportar-se com a tirans envers els seus pares? Breu guia que ens ofereix una pinzellada dels símptomes que ens han de posar en alerta i de les mesures que es poden aplicar.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Enllaços

Contacte | Alta | Baixa

ISSN: 2014-6620 | Dipòsit legal: 13799-2012

Departament de Justícia
   
AMUNT