Compartim
Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
Febrer 2017 #49

Entrevista amb... Pius Fransoy Molina

És el responsable de l’Àrea de Mesures Penals Alternatives de la Direcció General d'Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil del Departament de Justícia, i també és el coordinador de la comunitat de pràctica (CoP) de mesures penals alternatives del programa Compartim, des que es va iniciar la CoP el 2013.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La creació d'una societat de l'aprenentatge

Des de fa ja uns quants anys, coincidint amb el descrèdit de la formació transmissiva, els responsables de formació i recursos humans estan posant els ulls en altres disciplines. Una d'elles és la gestió del coneixement que, d’ençà que va aparèixer als anys 90  fins ara, ha arribat a una etapa de maduresa esplèndida.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Activitats de formació

Podeu consultar les properes activitats del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Llegiu-ne més
shadow bottom
De la biblioteca recomanem

- GARCÍA, Santi. El arte de dirigir personas hoy. Retos y oportunidades de un futuro que ya está aquí. Barcelona: Libros de Cabecera, 2016.

- GARCIA-MILÀ, Pau. Ets un gran comunicador (però encara no ho saps). L’art de fer arribar les idees al seu destí. Barcelona: Amat, cop., 2015.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Eines: DocumentCyborg

DocumentCyborg és una eina gratuïta que converteix pàgines web en documents de diferents formats (PDF, Word, ePUB, ODT, RTF i TXT). No requereix donar-s’hi d’alta ni registrar-s’hi i és molt fàcil d’utilitzar.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Enllaços

Contacte | Alta | Baixa

ISSN: 2462-4462

Departament de Justícia
   
AMUNT