• Imprimeix

V Jornada d’Assessorament Tècnic Civil en l’Àmbit de la Família. L’organització de la coparentalitat dels 0 als 6 anys: orientacions preservadores del creixement infantil (25 d’octubre de 2016)

Gabriel Capilla, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, i Patricia Gomà, secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, inauguren la Jornada

Gabriel Capilla i Patricia Gomà

Yolanda Muñoz, psicòloga de l’equip d’assessorament tècnic civil en l’àmbit de família (EATAF) i Meritxell Ortí, treballadora social d’EATAF, presenten L’experiència del taller Pares, jo no em separo. On som..., producte de treball col·laboratiu 2016 de la comunitat de pràctica (CoP) EATAF.

Yolanda Muñoz i Meritxell Ortí

Lorena Garcia, psicòloga d’EATAF, presenta L’organització de la coparentalitat dels 0 als 6 anys: orientacions preservadores del creixement infantil, projecte de treball col·laboratiu 2016 de la CoP EATAF. Al seu costat Mercè Cartié, e-moderadora de la CoP.

Lorena Garcia i Mercè Cartié

Margarita Ibáñez, doctora en psicologia, exposa Els processos de parentalització d’un infant els primer 2 anys de vida: moments crítics per al desenvolupament, en un moment de la seva ponència.

Margarita Ibáñez

Pascual Ortuño, magistrat de la Secció 12a de l’Audiència Provincial de Barcelona, exposa la seva ponència Criteris jurisprudencials.

Pascual Ortuño

Adoración Tellado, subdirectora de Suport Judicial i Coordinació Tècnica de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia, fa la cloenda de la Jornada. Al seu costat Esther Vallbona, e-moderadora de la CoP.

Adoración Tellado i Esther Vallbona
Data d'actualització:  30.11.2016