• Imprimeix

37a sessio web: 'Catàleg d'eines digitals per als professionals de l'Administració'

dolors reig

“Catàleg d’eines digitals per als professionals de l’Administració”, a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social i experta en xarxes socials i innovació educativa

Presentació: Ignasi Genovès i Avellana, director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, i Josep Xavier Hernández Moreno, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Data: dimecres 15 d’octubre de 2014

Hora: 9 – 10.30 h

Lloc: sala d’actes CEJFE

Dolors Reig és llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona, especialitat en psicologia social; màster en criminologia, multimèdia i desenvolupament web.

Des del 2007 és responsable de l'espai web El caparazón (Espai i Acadèmia El caparazón), que ha esdevingut referent en l'àmbit de les tecnologies i l'educació, els mitjans socials i la innovació.

Actualment exerceix de ponent, consultora, professora per a diferents empreses, institucions i universitats, etc. També forma part de diversos comitès científics, editorials, consells d'experts, en àmbits de pensament, coneixement, innovació, cultura, tendències a Internet, etc. a nivell nacional i internacional i col·labora amb diferents mitjans de comunicació. És autora de Socionomía (Deusto- Grupo Planeta, 2012) i coautora de les publicacions Treballa diferent. Xarxes corporatives i comunitats professionals (2011) Los jóvenes en la era de la hiperconectividad: tendencias, claves y miradas (2013), entre moltes altres.

Materials de la sessió

- Síntesi de la sessió
- Presentació a Slideshare
- Vídeo a Youtube


Objectiu de la sessió

Presentar les principals eines i recursos a la xarxa que poden resultar útils als professionals de l’Administració.

Programa

1. Eines vinculades a la col·laboració per als professionals de l’Administració.
2. Eines vinculades a la innovació per als professionals de l’Administració.
3. Eines vinculades a l’aprenenentatge permanent a l'Administració.

37a sessió web
37a sessió web
37a sessió web
Data d'actualització:  20.10.2014