• Imprimeix

46 sessió web: 'És possible un país amb govern obert?'

Raül Romeva

"És possible un país amb govern obert?", a càrrec de Raül Romeva, conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència 

Presentació: Jordi Graells, director general d'Atenció Ciutadana, i Gabriel Capilla, director del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Data: 18 de gener de 2017

Hora: 9 – 10.30 h

Lloc: Sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs Marc, 40. Barcelona). Mapa

Raül Romeva, llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Relacions Internacionals per la mateixa universitat.

Ha treballat en múltiples projectes internacionals i va ser diputat al Parlament Europeu entre 2004 i 2009. A la cambra europea, va seguir sobretot les comissions d'Afers Exteriors, Política Interior i Immigració, Drets de les Dones i Igualtat, Pesca i Afers Marins, Política Social, Drets Humans, i Seguretat i Defensa, a més de participar en delegacions i grups d'àmbits diversos. 

Ha impartit classes sobre política europea i afers internacionals en universitats i escoles d'especialitat. Membre de diverses institucions socials i també autor de diversos llibres d'assaig, ficció i poesia.

Materials de la sessió
- Síntesi de la sessió
Vídeo a Youtube
- Apunt a gencat blog

Objectiu de la sessió

La sessió té com a objectiu explicar les estratègies de govern obert que impulsa el Govern de Catalunya.

Un govern es pot definir obert quan intenta gestionar els assumptes públics aprofitant el coneixement i la capacitat de tots els actors: ciutadania, empreses i entitats. I també perquè mostra la seva acció amb absoluta transparència, rendint comptes i fent participar la ciutadania més enllà de les eleccions.

Programa

1. Què entenem per govern obert?
2. Com s'implementen estratègies i polítiques de governança oberta des del Govern de la Generalitat.
3. Exemples i casos pràctics.

Presentació de la sessió web

Públic de la sessió web

47a sessió web

46a sessió web

Data d'actualització:  23.01.2017