• Imprimeix

47a sessió web: 'Al límit de la publicitat digital per atreure els usuaris'

Gemma Escribano"Al límit de la publicitat digital per atreure els usuaris", a càrrec de Gemma Escribano, directora de màrqueting de Wallapop

Presentació: Jordi Graells i Costa, director general d'Atenció Ciutadana, i Gabriel Capilla, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Data: 15 de març de 2017

Hora: 9 – 10.30 h

Lloc: Sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs Marc, 40. Barcelona). Mapa

Gemma Escribano
, @gemmaescribano www.wallapop.com, és directora de màrqueting de Wallapop. Nativa digital i especialista en el desenvolupament de projectes de comerç digital i mòbil (e-commerce i mobile commerce). Compta amb més de set anys d'experiència en el terreny del món digital, on ha ocupat responsabilitats en empreses de la nova economia, fins a arribar al càrrec de la Direcció de Màrqueting de Wallapop el 2013, just al moment de la seva fundació.

Materials de la sessió

- Síntesi de la sessió
- Presentació a Slideshare
- Vídeo a Youtube
- Apunt a gencat blog

Objectiu de la sessió

La tecnologia està provocant un canvi radical en l'economia, tant pel que fa al consum per part dels clients, com també en els fonaments econòmics més clàssics com el mecanisme de formació de preus de mercat (que ara s'aproximen al cost de producció). Amb la transició cap a aquest nou model social i econòmic, la tecnologia canvia totalment els actors intermediaris i deixa sense efecte la vella llei de l'oferta i la demanda.

Com Wallapop ha aconseguit més de 40 milions de descàrregues en tres anys? A la sessió s'exposaran estratègies i recursos de publicitat digital que han convertit Wallapop en una de les aplicacions actuals més reeixides i es podrà observar, al mateix temps, si poden servir de font d’inspiració a l'Administració.

Programa

  1. Què és el màrqueting digital.
  2. L'exemple de Wallapop.
  3. Estratègies i claus d'èxit.
  4. En podria usar alguna l'Administració?Data d'actualització:  20.03.2017