• Imprimeix

Diccionari de mediació

Projecte col·laboratiu. Participeu-hi!

El Diccionari de mediació és un projecte en curs promogut i elaborat pel Departament de Justícia, amb la col·laboració del TERMCAT, Centre de Terminologia.

Contindrà aproximadament 700 termes en català, amb definicions i equivalents en castellà i anglès.

Durant el mes d'abril el TERMCAT ha organitzat una sessió de normalització per debatre i consensuar les denominacions d’una quarantena de termes que tindran entrada en aquest diccionari i que presenten algun tipus de dificultat denominativa (préstecs d’altres llengües, formes vacil·lants, denominacions lingüísticament inadequades, etc.).

En aquesta sessió de normalització hi han assistit experts coneixedors dels diversos àmbits d’aplicació de la mediació ‒alguns dels quals ja han intervingut en la fase d’elaboració o de revisió del diccionari. Igualment, tots vosaltres esteu convidats a participar-hi, dient-hi la vostra. Així doncs, per si teniu interès a conèixer més detalls sobre aquesta terminologia, o si sou experts en la matèria, us facilitem una llista de termes amb dificultats denominatives. Si voleu fer-nos arribar la vostra opinió, poseu-vos en contacte amb el Termcat (informacio@termcat.cat).

Qualsevol aportació que ens feu serà benvinguda!

Llista de termes amb dificultats denominatives 

Data d'actualització:  05.05.2017