• Imprimeix

Butlletins

 • InfoJustícia

  InfoJustícia

  L'InfoJustícia recull, quinzenalment, l'activitat dels diferents àmbits competencials del Departament amb notícies breus i enllaços cap a altres espais per si es vol aprofundir alguna qüestió.

  Parlem de l'Administració de justícia a Catalunya, de serveis penitenciaris, rehabilitació i justícia juvenil, de mediació, de dret civil català, d’entitats jurídiques i també de notaries i registres.

 • InfoCIRE

  InfoCIRE

  L'InfoCIRE, de publicació mensual, recull les activitats més destacades del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció. En concret, dóna a conèixer les actuacions relatives als cursos que es duen a terme en col·laboració amb entitats de prestigi, les novetats dels tallers productius i serveis interiors o els programes d’ocupació destinats a interns en règim semiobert (neteja forestal, trasllats, reformes).

  A més, també informa sobre els itineraris d’inserció que promou la borsa de treball del CIRE.

 • InfoBiblioteca

  InfoBiblioteca

  L'InfoBiblioteca recull, quinzenalment, una selecció de les últimes novetats bibliogràfiques que s'han incorporat al fons de la Biblioteca del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. 

  S'adreça als diferents professionals de la justícia i el dret, ja que hi poden trobar llibres útils per a la seva activitat professional. 


 • Compartim

  Compartim

  Aquest butlletí, de publicació mensual, s'emmarca en el programa Compartim de gestió del coneixement del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada per crear entorns de treball col·laboratiu que acostin les persones al voltant d'oportunitats de millora o de resolució de problemes de la feina quotidiana.