• Imprimeix

Immobles del Departament

El Departament de Justícia gestiona un gran nombre d'immobles distribuïts per tot el territori català per donar servei a la ciutadania sobre les àrees de la seva competència.

El gruix més important d'immobles correspon al destinat a usos judicials. El Departament de Justícia gestiona 89 immobles en diversos règims jurídics: propietat, arrendament, dret de superfície, cessió d'ús, conveni. La superfície total destinada a l'Administració de justícia a Catalunya és de 516.193,80 metres quadrats. A més a més, es destinen 6 immobles per a arxius judicials amb una superfície total de 3.475,24 metres quadrats.

Pel que fa a l'àmbit de l'execució penal, el Departament gestiona 13 edificis penitenciaris, també en diferents règims jurídics, que sumen un total de 539.963,79 metres quadrats, i 8 edificis destinats a centres educatius de justícia juvenil, que fan un total de 18.477,89 metres quadrats.

Finalment, 11 immobles es destinen als serveis generals del Departament amb una superfície total de 29.470,48 metres quadrats. I tres immobles en arrendament allotgen els dos organismes autònoms del Departament (Centre d'Iniciatives per a la Reinserció i Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada) amb un total de 14.568,60 metres quadrats de superfície.

En el document Llista d'immobles del Departament de Justícia podeu trobar la llista de tots els immobles del Departament, els usos als quals estan destinats, el municipi, l'adreça, el règim jurídic i la superfície que ocupen.

Immobles

S'han trobat 7 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat
Centre Penitenciari Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires
Centre Penitenciari Puig de les Basses de Figueres
Casal Sant Jordi
Edifici judicial de Sant Boi de Llobregat
Centre Educatiu Oriol Badia
Edifici judicial del Vendrell