• Imprimeix

Sessions Metodològiques

Casos pràctics de mediació de dret privat. 2011-2014

Casos pràctics de mediació de dret privat. 2011-2014 [PDF, 615 kB] (núm. 2). Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia, desembre 2014.
No venal
Segon recull de les sessions metodològiques sobre mediació (mostra seleccionada de les dutes a terme entre 2011 i 2014), on s'exposa com ha anat evolucionant la pràctica d'aquest mètode mitjançant la descripció de les eines i estratègies aplicades, i que demostra el seu potencial a l'hora de modificar les actituds i conductes de les parts enfrontades, i de facilitar-ne el consens a través del diàleg i la comprensió mútua.

 

Casos pràctics de mediació de dret privat

Casos pràctics de mediació de dret privat [PDF, 4,04 MB] (núm. 1). Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia (amb la col·laboració de la Fundació Carmen i María José Godó), juny de 2011.
No venal
Primer recull de les sessions metodològiques sobre mediació (selecció de les dutes a terme entre 2005 i 2008), on s’exposa com va anar evolucionant la pràctica d’aquest mètode mitjançant la descripció de les eines i estratègies aplicades, i que demostra el seu potencial a l’hora de modificar les actituds i conductes de les parts enfrontades, i de facilitar-ne el consens a través del diàleg i la comprensió mútua.