• Imprimeix

El CIRE organitza una nova edició del curs de seguretat alimentària en l’àmbit penitenciari

El programa busca la unitat/complicitat de tots els agents implicats en el servei d’alimentació

27/10/2017 08:10
El CIRE organitza una nova edició del curs de seguretat alimentària en l’àmbit penitenciari

Durant el mes d’octubre la Direcció Tècnica del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció ha organitzat una nova edició del curs de seguretat alimentària en l’àmbit penitenciari, que enguany ha comptat amb la presència de 23 assistents, entre personal del CIRE i funcionaris adscrits al servei de cuina dels centres penitenciaris.

El curs s’ha celebrat a les instal·lacions del CEFJE i ha constat de 4 sessions formatives, amb el següent contingut: Model de gestió del Servei d’Alimentació del CIRE, Legislació en Seguretat Alimentària, Microbiologia i el Sistema de Gestió d’Innocuïtat: prerequisits i APPCC. Els ponents d’aquesta edició són personal de la Direcció Tècnica del CIRE (Rosa Maria Gallego, Laura Martínez, Xavier González i Mònica Muñoz) i de l’empresa externa T3 Quality.

Aquest curs té com a objectiu transmetre la importància de la seguretat alimentària en el servei de cuina dels centres penitenciaris, implicant no només el personal del CIRE sinó també el personal funcionari relacionat amb el servei d’alimentació. D’aquesta manera, s’aconsegueix que les directrius i normativa que emmarquen l’activitat siguin reconegudes per tots els agents implicats en el servei i es treballi conjuntament per garantir la innocuïtat dels aliments que es serveixen als centres penitenciaris.

Actualment el CIRE gestiona el servei de cuina dels centres penitenciaris Ponent, de Dones, de Joves, Puig de les Basses, Brians 2, Quatre Camins, Mas d’Enric i Lledoners.

Aquest curs té com a objectiu transmetre la importància de la seguretat alimentària en el servei de cuina dels centres penitenciaris