• Imprimeix

El CIRE i el Made in CIRE, presents a Expohogar Tardor

Acaba de finalitzar una nova edició del saló Expohogar, que s'ha fet del 22 al 25 de setembre a Fira Barcelona i, com en anys anteriors, el Made in CIRE hi ha estat present exposant els seus productes

02/10/2018 13:10
Nou catàleg dels productes Made in CIRE
Barnús i sabatilles de ris blanc
Impermeable i paraigua en PVC

A diferència d'edicions anteriors, aquesta vegada també s’hi ha presentat el CIRE com a empresa pública encarregada de la formació dels interns dels centres penitenciaris i educatius de justícia juvenil, com a proveïdora de treball productiu de qualitat i com a canalitzadora de la inserció sociolaboral de les persones sota mesura judicial. L’estand constava de dues parts connectades que han fet molt visible la tasca del CIRE dins l'entorn del saló.

La col·lecció del Made in CIRE d'enguany ha seguit innovant amb les matèries primeres i ha incorporat noves línies de productes a les ja existents, com la col·lecció de bany formada per un barnús i unes sabatilles de ris blanc, amb viu de teixit de tela catalana, en mides adult i infantil, o els impermeables fets en PVC i combinats amb la tela catalana en butxaques i punys, que s'afegeixen a la col·lecció de pluja ja iniciada amb el paraigua. Per aquesta edició també s’ha apostat pels detalls nadalencs en diferents formes i acabats.

A banda dels productes exposats, enguany el Made in CIRE ha ofert als clients la possibilitat de personalitzar regals d’empresa, oferint un servei d’assessorament en aquesta opció. L’altre punt destacat ha estat la potenciació del web madeincire.cat per canalitzar comandes i donar a conèixer el projecte a un públic més ampli.

L’assistència al saló Expohogar Tardor representa per al Made in CIRE una possibilitat d’ampliar la seva cartera de clients per tot el territori de Catalunya així com la introducció en nous sectors, com ara galeries d’art, centres geriàtrics, diversos tipus de comerços en el sector de l’alimentació i decoració i en el sector de l’hostaleria.

L’aparador del saló ha servit, també, per contactar amb diverses empreses amb les quals el CIRE ha iniciat gestions per poder portar treball als tallers d’ocupació dels centres penitenciaris, en els àmbits de la confecció, impremta i manipulats.

Enguany el Made in CIRE ha ofert als clients la possibilitat de personalitzar regals d’empresa