• Imprimeix

Made in CIRE, a la Botigueta Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu

El cabàs, la bossa de compra i el necesser nàutic, adaptats amb teixits de primavera i tonalitats pastís, són els productes que es podran adquirir a l’establiment hospitalari

24/03/2017 09:03
Made in CIRE, a la Botigueta Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu
Made in CIRE, a la Botigueta Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu

Una vegada més, els productes Made in CIRE fan costat a les persones, no només per donar una segona oportunitat als interns dels centres penitenciaris de Catalunya mitjançant el model FOI (formació, ocupació, reinserció), sinó també per mitjà de la venda de productes a la Botigueta Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa solidària ha triat alguns dels productes més emblemàtics de Made in CIRE per ocupar la primera línia de l'aparador de la botiga. Aquests productes són el cabàs, la bossa de compra i el necesser nàutic, adaptats amb teixits de primavera i tonalitats pastís com el rosa, el verd, el blau o el gris.

Mitjançant la venda dels productes de la Botigueta Solidària es recapten fons que es destinen a tots els projectes finançats amb donacions de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. En concret, aquestes iniciatives solidàries són: Hospital Amic, recerca, innovació, ajudes a famílies de pacients, programes assistencials finançats amb donacions, cooperació internacional, webs de suport a les famílies i infraestructures i adequació d'espais.

El Made in CIRE és un aparador de Catalunya al món per explicar elements que ens fan valuosos: la conjunció del passat (tradició artesana) amb la mirada posada en el futur (disseny innovador), que no es pot entendre sense l’eix social (reinserció i noves oportunitats).

Mitjançant la venda dels productes de la Botigueta Solidària es recapten fons que es destinen a projectes finançats amb donacions de l'Hospital Sant Joan de Déu