• Imprimeix

El CIRE col·labora en la Fira Municipàlia de Lleida

L’empresa pública del Departament de Justícia ofereix el seu servei de muntatge dels espais de la fira

24/10/2017 11:10
El CIRE col·labora en la Fira Municipàlia de Lleida
El CIRE col·labora en la Fira Municipàlia de Lleida

La Fira Municipàlia, de caràcter bianual, enguany celebra la seva dinovena edició del 24 al 26 d’octubre a Lleida. La fira disposa d’un espai de 250 m2 i en l’actualitat és la fira de referència en les àrees d’equipaments i serveis urbans municipals, medi ambient, tractament de residus i solucions per a les administracions. Municipàlia esdevé el punt de trobada dels responsables d’administracions, tècnics municipals i empreses que es reuneixen per trobar solucions i eines noves, per millorar la gestió dels seus municipis i ciutats, l’espai públic i la qualitat de vida de les persones.

Durant el certamen, es realitzarà la ponència “El CIRE com a instrument de servei a l’Ajuntament”, a càrrec del director de Projectes amb el Sector Públic del CIRE, Àlex Tamames. La conferència, que tindrà lloc el dia 25 d’octubre a les 17:30h, té com a objectiu fer arribar als ajuntaments la tasca del CIRE, com a eina pròpia del Departament de Justícia, i oferir-los solucions a necessitats diverses, que van des de mobiliari urbà, mobiliari per a despatxos, productes d’impremta, material de manteniment, muntatges i manipulats, colles forestals i de neteja d’espais naturals o trasllats.

Així mateix, en aquesta edició, com ja es ve fent en anys anteriors, el muntatge dels espais de la fira ha anat a càrrec d’una colla de 10 muntadors del CIRE, provinents del taller exterior de Raïmat, que han realitzat tasques de fusteria, pintura, muntatge elèctric i condicionament dels salons d’actes, despatxos i estands de la mateixa.

Una colla de 10 muntadors del CIRE, provinents del taller exterior de Raïmat, han realitzat tasques de fusteria, pintura, muntatge elèctric i condicionament