• Imprimeix

El diari digital «Via Empresa» es fa ressò de la tasca del CIRE

L'article recull l’activitat global del CIRE, enfocat a donar a conèixer a les empreses el projecte que implementa amb el model FOI

20/12/2018 10:12
El diari digital «Via Empresa» es fa ressò de la tasca del CIRE

Un dels tallers productius del CP Brians 2

Via Empresa és una publicació digital de l’àmbit empresarial a Catalunya. La seva màxima premissa és la mirada constructiva sobre el teixit empresarial del territori i la informació funcional per als actors econòmics del país, amb l'objectiu de dinamitzar el sector productiu de Catalunya. La redacció central segueix el dia a dia de l’actualitat econòmica i aprofundeix en temes vinculats al món de l’empresa.

En la seva edició del dia 18 de desembre, el diari portava com a notícia de portada: ”Empreses a la presó: més enllà de la RSC. El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció busca aconseguir segones oportunitats per als presos amb l'objectiu de reinserir-los a la societat.”

Fruit de l’entrevista al director del CIRE, Juan José Torres, i una visita al Centre Penitenciari Brians 2, on va poder veure els tallers productius i de serveis i les aules de formació, la periodista Marta Escobar va publicar un article que descriu l’activitat global del CIRE, enfocat a donar a conèixer a les empreses el projecte que implementa amb el model FOI i, sobretot, a difondre la vessant social i alhora productiva que implica el fet que una empresa externa derivi part de la seva producció als tallers que gestiona el CIRE.

L’entrevista recull el missatge que des del CIRE es vol transmetre a la societat, en aquest cas al teixit empresarial, que busca la col·laboració i el compromís de l’empresari com a part activa en la tasca de la reinserció, anant un pas més enllà de la mera responsabilitat social corporativa.

Més informació