• Imprimeix

Una delegació internacional s’interessa per la missió del CIRE

Un equip de professionals penitenciaris procedents de Turquia visita Catalunya per conèixer el model de formació, ocupació i inserció de l’empresa de Justícia

18/05/2017 12:05
Una delegació internacional s’interessa per la missió del CIRE

El passat 18 de maig una delegació del Ministeri de Treball i Seguretat Social del govern de Turquia va visitar els serveis centrals del CIRE, amb l’objectiu de conèixer de primera mà les polítiques de reinserció de persones privades de llibertat que promou el Govern de la Generalitat. En concret, estaven molt interessats en els projectes que el CIRE està duent a terme a través del model FOI (formació, ocupació i inserció).

D’altra banda, la delegació turca també es va mostrar molt interessada en com s’estableixen els contactes i les relacions institucionals amb el món empresarial i quin era el valor afegit que el CIRE podia oferir a les empreses. Al mateix temps, els projectes de certificats de professionalitat i el de la intervenció per competències en el procés d’inserció de les persones van ser eixos que van suscitar molt interès.

El director del CIRE, Juan José Torres López, i la directora de Formació i Inserció, Paola Sancho, van explicar el model de reinserció català als assistents, que es van mostrar interessats a establir col·laboracions futures per aprofundir en projectes comuns europeus i poder-los compartir.

Pel fet de conjugar de manera integral la formació, l’ocupació i la inserció, el CIRE ha esdevingut una referència a nivell internacional en matèria de reinserció sociolaboral.

Pel fet de conjugar de manera integral la formació, l’ocupació i la inserció, el CIRE ha esdevingut una referència a nivell internacional en matèria de reinserció sociolaboral