• Imprimeix

El CIRE confecciona la llenceria dels albergs de la XANASCAT

La producció de la llenceria per als albergs de L’Agència Catalana de la Joventut es realitza als tallers de confecció del CIRE dels centres penitenciaris de Catalunya

12/01/2018 14:01
El CIRE confecciona la llenceria dels albergs de la XANASCAT
El CIRE confecciona la llenceria dels albergs de la XANASCAT

La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) disposa de més de 50 albergs repartits pel territori de Catalunya, en indrets de gran interès natural i cultural. En virtut de la funció social que aquestes instal·lacions tenen encomanada, els albergs acullen tota mena de programes perquè en puguin gaudir els joves, els escolars, el teixit associatiu i les famílies.

L’Agència Catalana de la Joventut ha encarregat al CIRE la producció de la llenceria per a la seva xarxa d’albergs, concretament: 4.200 vànoves, 8.400 llençols ajustables, 2.089 fundes de matalàs ignífugues, 3.181 fundes de coixí ignífugues amb cremallera i 8.688 coixineres de dues boques. Tot el material anirà personalitzat amb el logotip i colors de la XANASCAT.

Aquesta producció la realitzaran els interns que treballen als tallers de confecció del CIRE dels centres penitenciaris de Catalunya, concretament a Brians 2, Quatre Camins, Ponent i Dones de Barcelona.

Aquests centres disposen d’aules en les quals els interns reben formació en confecció, el temari de la qual inclou: materials, eines, maquinària i equips de confecció, retocs en peces de vestir i roba de la llar i adaptacions i personalitzacions en peces de vestir. Aquesta formació l’imparteix la direcció de Formació i Inserció del CIRE i està homologada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Aquesta producció la realitzaran els interns que treballen als tallers de confecció del CIRE dels centres penitenciaris Brians 2, Quatre Camins, Ponent i Dones de Barcelona