• Imprimeix

Joan Abad, nou secretari de Relacions amb l'Administració de Justícia

Torna
Divendres, 08 de juny de 2018
.

.

Joan Abad serà el nou secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia. Nascut a Barcelona l’any 1974, és llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i té un mestratge en Dret Públic i Organització Administrativa per la mateixa universitat.  Ha realitzat nombrosos cursos de formació i especialització en l’àmbit del dret administratiu.
 
Abad acumula una àmplia experiència professional, tant en el sector públic com en l’àmbit privat. Ha estat sub-director general d’Ordenació Turística a la Direcció General de Turisme i també ha exercit com a lletrat en l’àrea de planificació urbanística del Sector d’Urbanisme i Infraestructures a l’Ajuntament de Barcelona. A banda, ha treballat com a assessor jurídic en l’especialitat de dret administratiu i, més concretament, en dret de telecomunicacions i urbanisme. 
 
Des de l’1 de novembre de 2016 fins a l’actualitat ha estat gerent territorial de Barcelona ciutat i L’Hospitalet de Llobregat del Departament de Justícia.
 
Com a secretari de Relacions amb l’Administració de Justícia, Joan Abad serà el màxim responsable d’adaptar l’Administració de justícia a les necessitats del territori, portar a terme les actuacions de millora necessàries per fer-la més propera a la ciutadania, dirigir-ne la gestió dels mitjans personals i els recursos materials i econòmics, així com d’establir les directrius dels programes de normalització lingüística, justícia gratuïta, justícia de pau i altres programes de suport en l'àmbit de l'Administració de justícia, entre d’altres.