• Imprimeix

El Centre d'Estudis Jurídics ofereix 15 beques de col·laboració a estudiants per l'any 2019

Torna
Dimarts, 16 d'octubre de 2018
El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia (CEJFE) ha obert la convocatòria de 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis i treballs relacionats amb els diferents àmbits d’actuació del Centre, i per dur a terme tasques d’assistència i suport a les seves activitats durant el 2019.
 
La convocatòria de beques s’emmarca en l’activitat del CEJFE adreçada a fomentar i facilitar l’accés a professions de l’àmbit de la justícia i l’elaboració de recerques especialitzades en els temes propis del Departament de Justícia. També s’orienten al desenvolupament de competències en gestió pública i suport documental.
 
L’objectiu és enriquir la formació teòrica i pràctica d’estudiants universitaris, o persones que tot just han acabat aquests estudis i que s’incorporaran pròximament al món professional.
 
A la convocatòria s’hi poden presentar estudiants de psicologia de les organitzacions, pedagogia, sociologia, dret o criminologia. També dels àmbits de l’arxivística i gestió documental, economia, ciències empresarials, ciències polítiques i de l’administració o matemàtiques, entre d'altres.  
 
La seva  tasca consistirà a col·laborar en un d’aquests quatre àmbits: la formació, la investigació en execució penal, l’arxiu i la gestió econòmica i administrativa, i l’activitat de la biblioteca del CEJFE.
 
Les persones interessades a optar a una d’aquestes beques poden presentar la seva sol·licitud de beca fins al 25 d’octubre. El període de col·laboració amb el CEJFE començarà el gener i finalitzarà el desembre del 2019.