• Imprimeix

Premi de Recerca en Memòria Democràtica

Associacionisme i participació 20105 - Premi de Recerca en Memòria Democràtica Departament de Justícia justicia

L’objectiu del premi és distingir els treballs de recerca que versin sobre el foment de memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980 duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l'any de la convocatòria. Aquests treballs han de ser originals, inèdits i elaborats individualment.

El Premi consisteix en un diploma de reconeixement per la tasca realitzada, la publicació del treball o treballs guanyadors i una dotació econòmica per al primer premi i les dues mencions especials que destaquin pel seu interès i qualitat. La dotació econòmica del primer premi i de les dues mencions especials es determinarà en cada convocatòria d'acord amb la disponibilitat pressupostària.

El tutor del treball premiat, així com els tutors dels treballs finalistes, rebran un diploma de reconeixement. També s'atorgarà una menció al centre educatiu al qual pertanyi la persona guanyadora del Premi.

Llegiu-ne més

Resolució JUS/3069/2018, de 19 de desembre, per la qual s'atorga el Premi de Recerca en Memòria Democràtica per a l'any 2018 (DOGC núm. 7786, d'11.1.2019).

Els alumnes matriculats en batxillerat en centres educatius ubicats en territori català que hagin elaborat treballs de recerca que tinguin l'objecte sobre el foment de la memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980, duts a terme durant el curs acadèmic 2017/2018, corresponent a l'any de la convocatòria.

Què necessiteu fer?

Data actualització 11.01.2019